vedete Dr. Oetker Junior Trophy

Micile vedete vin la Dr. Oetker Junior Trophy

Federatia Romana de Tenis organizeaza la Bucuresti Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai mare competitie europeana de tenis pentru juniori pana in 14 ani organizata in Romania. Turneul va avea loc in perioada 26 mai – 1 Iunie, dar toti pasionatii de tenis sunt asteptati inca de pe 25 mai la festivitatea de deschidere, începând cu ora 18.00.
Aproximativ 128 de jucatori de tenis, 64 de fete si 64 de băieti din Europa se vor întrece în meciuri de simplu si dublu. Acestora li se vor alătura 20 de antrenori oficiali, fiind anuntate în total 26 de tări participante.

Dr. ) Oetker Junior Trophy 3
Competitia va avea loc la Centrul National de Tenis, în apropierea Stadionului National Arena, din Complexul Lia Manoliu. Aceast turneu este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociatie regională a Federatiei Internationale de Tenis.

Dr. 1 Oetker Junior Trophy 1
Duminică, 25 mai, începând cu ora 18.00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, unde sunt asteptati la Centrul National de Tenis sustinători si pasionati ai sportului alb. Vor veni la turneu vedete surpriză care vor acorda autografe si vor vorbi publicului despre pasiunea lor pentru sport si, în special, pentru tenis.
Luni, în data de 26 mai, se va organiza o conferintă de presă la care sunt invitati toti jurnalittii care vor să fie alături de noi în cadrul celei mai mari competiţii europene de tenis pentru junior U14 din Romania. Dupa meciurile din tururi, sâmbătă si duminică (31 mai, 1 iunie) vor avea loc semifinalele simplu, finalele dublu si finalele simplu.
De asemenea, miercuri (28 mai) micii sportivi vor avea parte de o petrecere de bun venit, joia fiind dedicată mascotei Paula Pudding, sponsorul oficial si organizatorul evenimentului – Dr. Oetker – oferind pahare de Paula Pudding si Pizza cu ocazia acestui eveniment.

Dr. 2 Oetker Junior Trophy 4
“A devenit o traditie ca la sfârsitul primăverii în România să se desfasoare unul dintre cele mai importante turnee de tenis din Europa: Dr Oetker Junior Trophy. Cu aceasta ocazie, doresc să urez bun venit în România tuturor sportivilor, antrenorilor si conducatorilor de delegatii. Avem o generatie de copii talentati, plini de ambitie, dornici să depășească perforformanțele Simonei Halep sau Soranei Cîrstea si sunt convins că o vor face. Urez succes tuturor si sunt alături de sportivii români!”, a declarat George Cosac, Presedintele Federatiei Române de Tenis.
Ioan Cozma, presedintele Dr. Oetker România, sponsorul oficial al turneului, are, de asemenea, un mesaj pentru fanii sportului alb: “De 10 ani sustinem performanta în tenis a juniorilor prin implicarea noastră ca sponsor și co-organizator în turnee de tenis de anvergură. Și în 2014, ne îndreptăm sprijinul spre Dr.Oetker Junior Trophy, o adevarată rampă de lansare a viitorilor campioni. Cu fiecare ediție, turneul câstigă în prestigiu, devenind o piatră de temelie în drumul micilor tenismeni către profesionism.”.
Pe site-urile www.frt.ro și site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât si în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi stiri si informatii actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Așteptăm cu drag iubitorii tenisului să ni se alăture începând cu 25 mai, pentru cea mai mare competitie de tenis pentru juniori până în 14 ani din Romania.
Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federatia Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2014 sunt: Tiriac Auto, Erste Asset Management, Ministerul Tineretului si Sportului, Mercedes-Benz si, nu în ultimul rând, Kirschbaum. SCG-Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.