BREAKING NEWS
Search
Messi, cel mai bun conducător de joc în acest an, conform IFFHS

Messi, cel mai bun conducător de joc în acest an, conform IFFHS

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun conducător de joc în acest an, conform clasamentului prezentat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

Internaţionalul argentinian al formaţiei FC Barcelona a obţinut acest titlu şi în 2015, iar în 2014 această distincție a fost obținută de Toni Kroos (Real Madrid).

Lionel Messi are 172 de puncte, fiind urmat de Andres Iniesta, cu 66 de puncte, şi de Kroos, cu 45 de punte în topul din acest an

Germanul Mesut Ozil este pe locul patru, cu 39 de puncte, urmat de algerianul Riyad Mahrez (Leicester City FC), aflat pe cinci la egalitate de puncte, 36, cu Luka Modrici (Real Madrid).

Belgianul Kevin De Bruyne Manchester City) ocupă locul 7, cu 31 de puncte, urmat de francezul Paul Pogba (Juventus Torino /Manchester United), cu 26 de puncte.

Eden Hazard (Belgia/Chelsea FC), cu 14 puncte, şi Dimitri Payet (Franţa/West Ham United), cu 8 puncte, ocupă locurile 9, respectiv 10.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).