Messi a fost votat cel mai bun jucător din istorie

Lionel Messi a avut o Cupă Mondială dezamăgitoare, dar popularitatea sa nu a avut de suferit. Pentru mulţi fani, argentinianul rămâne cel mai bun fotbalist din istorie.

O nouă confirmare este oferită de rezultatele unui sondaj în care Messi le-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo, Pele şi Diego Maradona. Starul Barcelonei a primit aproape jumătate dintre cele peste 26.000 de voturi exprimate.

“Messi, votat cel mai bun din toate timpurile”, anunţă ziarul de casă al campioanei Spaniei, Mundo Deportivo, care citează un sondaj realizat de popularul site Sportbible.

Fanii au avut patru variante de vot, iar majoritatea opţiunilor s-au îndreptat către Messi (44%), urmat în clasament de marele său rival, Cristiano Ronaldo (36%), şi de Pele (15%).

Suprrinzător, Maradona a fost preferat de doar 5% dintre cei care au votat, probabil şi din cauza comportamentului pe care El Pibe d’Oro l-a avut în Rusia, la recent încheiata Cupă Mondială.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).