Medalii pentru tricolorii cu dizabilități intelectuale, la JM de Iarnă Special Olympics

Medalii pentru tricolorii cu dizabilități intelectuale, la JM de Iarnă Special Olympics

Sportivii români cu dizabilități intelectuale care participă în aceste zile la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Austria au obținut o medalie de aur, patru de argint și trei de bronz.

Alexandru Marinescu a câștigat medalia de aur la mers/alergare pe zăpadă, iar Maria Moșoiu și Theodor Bucur au luat medalii de argint. Tot la proba de mers/alergare pe zăpadă, Oana Negrea a cucerit medaliei de bronz, iar Iulian Coltor și Mara Oprea au ocupat locul 4.

În competițiile de schi alpin, Viorel Tătaru și Codruț Moldoveanu au obținut medalii de argint, iar Nicoleta Stan și Denisa Iliescu au intrat în posesia unor medalii de bronz. Andrei Cupșa și Florin Ilie au ocupat locul 4, respectiv locul 5 la slalom uriaș.

“Este extraordinar ce au reușit să facă până acum sportivii noștri, în condiții destul de vitrege din punctul de vedere al zăpezii. Tinerii au fost încurajați de campioni olimpici și mondiali la schi alpin, Benjamin Raich și Marlies Raich, precum și de însuși președintele Austriei, domnul Alexander Van der Bellen. Gheața medaliilor a fost spartă, așteptăm mai multe în următoarele zile”, a  declarat Roxana Ossian, șeful delegației României în Austria.

În perioada 14-25 martie, 15 sportivi cu dizabilități intelectuale reprezintă România la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics din Austria, cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume din acest an.

Evenimentul reunește 2.700 de sportivi din 107 țări. România participă pentru a patra oară la aceste Jocuri.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).