Sportivii care au cucerit medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor intra în posesia modelelor oferite de constructorul francez Renault joi, 3 noiembrie

Medaliaţii de la JO îşi vor primi maşinile Renault pe 3 noiembrie

Sportivii care au cucerit medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor intra în posesia modelelor oferite de constructorul francez Renault joi, 3 noiembrie, informează www.prosport.ro.

COSR şi partenerul său se pare că ar fi amânat predarea autoturismelor pentru a se finaliza cazul halterofilului Gabriel Sâncrăian, suspendat temporar de forul internaţional de haltere.

Medaliaţilor le-au fost promise trei modele, câte unul pentru fiecare tip de medalie: Kadjar pentru aur, Captur pentru argint şi Clio pentru bronz. Maşinile fac parte din ediţia limitată Olimpic, de 450 de unităţi.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la preţul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, preţul porneşte de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la preţul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75. Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român începând din 2011.

Toate autoturismele fac parte din seria limitată Renault Olimpic, care se distinge printr-o echipare suplimentară şi elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio. Linia de design a fost creată de specialiştii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucureşti, pentru a celebra valorile olimpice şi performanţa sportivilor români.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).