Meciurile barajului pentru calificarea la Euro, LIVE la Digi Sport

Ungaria este cu un pas la Euro, după ce a învins în Norvegia, scor 1-0. Spectacolul continuă în următoarea săptămână, la Digi Sport. Astăzi, Irlanda a fost la un pas să ia şi ea o opţiune serioasă pentru calificare, dar Bosnia rămâne în cărţi graţie golului lui Dzeko. Duelurile din barajul de calificare la Campionatul European din 2016 continuă în direct la Digi Sport. Sâmbătă se joacă tururile ultimelor două meciuri de baraj, iar returul se va disputa la 15, 16 şi 17 noiembrie. La turneul final din Franţa s-au calificat deja România, Islanda, Croaţia, Cehia, Belgia, Ţara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elveţia, Irlanda de Nord, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Albania, Turcia, după grupele preliminare, şi Franţa, din postura de ţară gazdă.

Cum arată urnele la tragerea la sorţi pentru Euro 2016. Capii de serie şi “Grupa morţii” pentru România

La tragerea la sorţi din 12 decembrie se va stabili componenţa celor şase grupe ale Campionatului European din Franţa. Primele două echipe din fiecare grupă, plus cele mai bune patru reprezentative dintre ocupantele locurilor trei vor accede apoi în faza optimilor de finală ale Euro-2016.

Turneul final al Campionatului European se va disputa între 10 iunie şi 10 iulie 2016, în zece oraşe din Franţa, cu participarea în premieră a 24 de echipe naţionale.

 

Sâmbătă, 14 noiembrie

Ucraina – Slovenia, 19:00, Digi Sport 1

Suedia – Danemarca, 21:45, Digi Sport 1

Duminică, 15 noiembrie

Ungaria – Norvegia, 21:45, Digi Sport 1

Luni, 16 noiembrie

Irlanda – Bosnia, 21:45, Digi Sport 1

Marţi, 17 noiembrie

Slovenia – Ucraina, 21:45, Digi Sport 3

Danemarca – Suedia, 21:45, Digi Sport 1

(text si foto: www.digisport.ro)