Partida retur dintre FC Zurich şi Steaua, din Europa League, va fi difuzată în direct joi, de la ora 22.00, de Pro TV şi Dolce Sport 1

Meciul Zurich – Steaua, difuzat de Pro TV şi Dolce Sport 1

Partida retur dintre FC Zurich şi Steaua, din Europa League, va fi difuzată în direct joi, de la ora 22.00, de Pro TV şi Dolce Sport 1.

Meciul se va juca în Elveţia, pe stadionul Letzigrund din Zurich. Partida tur, care s-a jucat pe 20 octombrie, s-a încheiat cu un egal: 1 – 1.

 

 

De-a lungul istoriei sale, Steaua a mai jucat 11 meciuri împotriva unor echipe din Elveția, dar nu a câștigat niciodată în deplasare. FC Zurich evoluează în liga secundă, dar participă în Europa League după ce a câștigat Cupa Elveției sezonul trecut. Și este ca și promovată în prima divizie din Elveția.

In meciul de joi, de la ora 22:00, antrenorul Laurentiu Reghecampf nu-i va putea folosi pe Enache (suspendat), Tănase și Ovidiu Popescu (accidentați).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).