Meciul România – Polonia, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj-Napoca

Întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 15-16 septembrie 2018, se va juca la Cluj-Napoca, pe zgură, anunţă frt.ro.

“Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate naţionalele României au avut parte de o primire excepţională în oraşul Cluj-Napoca, şi ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc şi pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulţi români care să ne încurajeze. Jucătorii şi-au exprimat dorinţa ca acest meci să se desfăşoare pe zgură şi, beneficiind, ca de fiecare dată, de sprijinul şi implicarea totală a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, şi a domnului primar Emil Boc, acest lucru este posibil”, a declarat directorul general al federaţiei, Răzvan Itu, pentru site-ul FRT.

Meciul cu Polonia, din luna septembrie, are o miză importantă: echipa care îl câştigă revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis, grupă din care România a retrogradat la finalul anului trecut.