Meciul România-Insulele Feroe, difuzat de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Meciul de fotbal dintre echipele României şi Insulele Feroe, transmis, marţi seară, de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public cu peste 2 milioane de telespectatori.

Echipa naţională a României a obţinut primele puncte în grupa de calificare la EURO 2020.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul detaşat, cu 12.6 puncte de rating şi 36.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut numai 7.6 puncte de rating şi 21.8% share. La nivel naţional, peste 2 milioane de români au urmărit fiecare fază a meciului, iar la 22.19, în minutul de aur, peste 2.5 milioane de români urmăreau partida de fotbal.

“E o mândrie să joc pentru milioanele de români care ne urmăresc şi sper să ne calificăm la EURO 2020″, a declarat fotbalistul George Puşcaş, pentru Pro TV, imediat după meci.

Preliminariile pentru EURO 2020 vor continua din 7 iunie cu Norvegia – România şi pe 10 iunie cu Malta – România. Pe 9 iunie, Pro TV va transmite live finala UEFA Nations League.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).