Meciul dintre sportivele Vitalia Diatcenko şi Timea Bacsinszky, din primul tur al US Open, face obiectul unei anchete a Tennis Integrity Unit (TIU), după ce s-a semnalat un volum neobişnuit de pariuri legate de acest joc

Meciul Diatcenko-Bacsinszky, vizat de o anchetă TIU la pariuri

Meciul dintre sportivele Vitalia Diatcenko şi Timea Bacsinszky, din primul tur al US Open, face obiectul unei anchete a Tennis Integrity Unit (TIU), după ce s-a semnalat un volum neobişnuit de pariuri legate de acest joc, informează L’Equipe, citat de www.dolce-sport.ro.

„O alertă de acest tip a agenţiilor de pariuri nu este automat sinonimă cu corupţia. Există multe elemente care pot explica un volum anormal ridicat de pariuri, cum ar fi o evaluare proastă, starea jucătoarelor, condiţiile de joc…”, a precizat TIU într-un comunicat.

Sportiva elveţiană Timea Bacsinszky a câştigat meciul cu Diatcenko, în 30 august, scor 6-1, 6-1.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).