Matia Podiuc este câștigătorul celei de a șaptea etape a Concursului "Câștigă mingi cu Alexandrion Grup"

Matia Podiuc este câștigătorul celei de a șaptea etape a Concursului “Câștigă mingi cu Alexandrion Grup”

Matia Podiuc din București este câștigătorul celei de a șaptea etape a Concursului “Câștigă mingi cu Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion”.

ÎNTREBAREA pentru această etapă a fost: Care este disciplina sportivă susținută de către Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion, care are competiții ce au loc în Breaza?

Răspuns: GOLF – Răspunsul poate fi găsit AICI

Sport Profit a lansat un concurs în care cititorii pot câștiga un set alcătuit din trei mingi (baschet, fotbal și handbal), oferite de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/sportprofit.ro/ și https://www.facebook.com/DistileriileAlexandrion/?__mref=message_bubble și să trimiteți pe mail răspunsul la întrebare pe adresa contact@sportprofit.ro.

Urmează cea de a opta ediție a Concursului “Câștigă mingi cu Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).