mașini second hand

Mașini second hand potrivite pentru doamne și domnișoare

Deși domeniul auto pare unul destinat exclusiv bărbaților, femeile preferă în aceeși măsură să aibă în posesie o mașină care le permite să se deplaseze eficient și confortabil. Diferența este că foarte multe dintre ele pun un accent foarte mare și pe designul exterior: trebuie să fie cât mai șic, cât mai frumos, cât mai atrăgător.

Deja de foarte mulți ani nu mai există diferențe sociale între bărbați și femei în multe domenii, de la joburi la câștiguri financiare sau rolul în societate. Egalitatea se transferă și în domeniul auto, care deși pare o lume mai mult pentru bărbați, tot mai multe femei independente acced și își achiziționează mașini personale.

În prezent, mașinile nu mai sunt văzute doar ca un simplu instrument cu care poți să te deplasezi eficient, ci criterii ca de design, frumusețe și opțiuni tehnologice diversificate au câștigat tot mai mult teren în decizia de cumpărare a autovehiculelor. Femeile sunt mult mai atente la detalii și sunt mai preocupate de design decât bărbații, așadar în ultimii ani tot mai mulți constructori au creat versiuni special destinate gusturilor feminine.

Pe drumurile României vedem multe șoferițe care de regulă aleg mașini de oraș, elegante și care prezintă detalii șic special create pentru dorințele lor estetice.

Pe piața auto din țara noastră găsim o mulțime de variante de modele care sunt achiziționate cu precădere de către doamne și domnișoare. La fel ca și în cazul bărbaților, și femeile preferă să își îndrepte atenția către mașini second hand atunci când vor să cumpere o mașină doar a lor. Întrucât detaliile estetice special create pentru a le mulțumi gusturile adaugă de regulă și ceva bani în plus la prețul final al autoturismului, decizia de a căuta să cumperi o mașină care nu este nouă este eficientă.

Varietatea de mașini rulate care sunt create în ton cu gusturile feminine este destul de mare. La o singură căutare în mediul online, găsim o mulțime de mașini mai micuțe, mai drăguțe, dar cu aceleași standarde de calitate cu cele ale suv-urilor, mașinilor de familie sau a bolizilor de lux. Și pentru că femeile poate nu sunt atât de pricepute la a analiza piața mai tehnic, o idee foarte bună este să își înceapă căutările pe Internet. Platforma cautimasina.ro pune la dispoziție anunțuri auto adunate din peste 160 de site-uri de profil iar printre acestea cu siguranță sunt și modele de oraș, de dimensiuni mici, în culori diverse și special create pentru femei.

Iată 3 dintre cele mai populare autoturisme achiziționate de femei care pot fi găsite cu ajutorul acestei platforme:

  1. Fiat 500 – Are o formă, un design și finisaje șic care fac ca această mașină italiană să fie una dintre preferatele femeilor. Cu un consum redus și în mai multe variante de culori care atrag atenția, Fiat 500 este o alegere din ce în ce mai mare în rândul doamnelor și domnișoarelor.
  2. Mini – Are un interior frumos, elaborat și cu o multitudine de gadgeturi disponibile. De la Mini cu 3 uși la Mini Countryman, un model cu o abordare de SUV, Mini cucerește gusturile feminine.
  3. Audi A1 – deși nu a fost gândit ca un model special creat pentru sectorul feminin, acesta a câștigat treptat atenția, mai ales datorită designului cochet și a dimensiunilor reduse. La fel ca în cazul altor modele Audi, calitatea este deosebită, are un design sport și un interior impecabil.


Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).