Opel

Marco Reus, imaginea Opel ADAM 1909

Starul Borussiei Dortmund (BVB), Marco Reus, a devenit imaginea Opel ADAM, prezentand acest modelul sub sloganul „Opel ADAM 1909 promovat de Marco Reus”.

Editia speciala Opel este disponibil în Germania într-un numar limitat de 1909 autovehicule – numarul facand referire la anul infiintarii echipei Borussia Dortmund, 1909. Echipa Borussia Dortmund, Jürgen Klopp si Opel au incheiat un partenariat de un an si jumatate.

marco

La inceputul acestui an, Opel Romania a anuntat un parteneriat de imagine cu echipa Petrolul Ploiesti. Alaturi de Borussia Dortmund, Opel mai sustine Bayer 04 Leverkusen, FSV Mainz 05, FC Freiburg si Fortuna Düsseldorf. In Olanda, compania a reluat parteneriatul cu Feyenoord Rotterdam, iar in Turcia, cu Galatasaray Istanbul. Vauxhall, brandul inrudit al Opel din Marea Britanie, are parteneriate solide cu echipele nationale de fotbal ale Angliei, Scotiei, Tarii Galilor si Irlandei de Nord si recent a devenit oficial partener al FC Liverpool.
(foto: m2.facebook.com)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).