Manchester United vs Tottenham, în direct pe Eurosport

Eurosport transmite Live cele mai importante meciuri ale etapei cu numărul 29 din Premier League. Partidele se văd online pe Eurosport Player

După pauza generată de meciurile din Cupa Angliei, fotbalul din Premier League revine în forța pe Eurosport. Așadar, vom vedea în transmisiune directă cele mai interesante 4 partide ale etapei a 29-a. Seria transmisiunilor în direct începe sâmbătă cu derby-ul londonez de pe Selhurst Park. Crystal Palace vs QPR începe la 14.45 însă avancronica disputei cu implicații la retrogradare e programată cu 15 minute mai devreme. Înainte să se deplaseze la Monaco pentru returul optimilor din Liga Campionilor, Arsenal are parte de un meci dificil în EPL. Pe Emirates vine West Ham, formație care după un start de sezon foarte bun trece acum printr-o perioadă mai puțin reușită: 3 remize și două eșecuri în ultimele 5 etape. Imediat după această partidă vom urmări încercarea celor de la Manchester City de a rămâne cu șanse reale în lupta pentru titlu. Trupa lui Pellegrini joacă la Burnely – penultima în ierarhia Premier League.

Cel mai interesant meci al rundei are loc la Manchester: Eurosport va transmite în direct confruntarea dintre United și Tottenham, duminică de la ora 18.00. Dacă formația pregătită de Louis van Gaal ocupă poziția a 4-a și trage speranțe chiar la ocuparea unul loc pe podium, oaspeții sunt pe 6, între cele două adversare stând doar 3 puncte. United are un procentaj foarte bun la meciurile de acasă înregistrând 11 victorii, o remiză și doar două eșecuri. Nici Tottenham nu stă rău atunci când vine vorba despre confruntările jucate în deplasare, formația la care activează Vlad Chiricheș fiind pe 4 într-un top al partidelor de pe teren străin.

Clasamentul din Premier League: 1. Chelsea (63 puncte – un meci mai puțin), 2. City (58 puncte), 3. Arsenal (54 puncte), 4. United (53 puncte), 5. Liverpool (51 puncte), 6. Tottenham (50 puncte), 7. Southampton (49 puncte) … 18. QPR (22 puncte), 19. Burnley (22 puncte), 20. Leicester (18 puncte).

Live pe Eurosport din Premier League, etapa 29:

– Crystal Palace vs QPR, sâmbătă de la 14.30

– Arsenal vs West Ham, sâmbătă de la 16.45

– Burnley vs Manchester City, sâmbătă de la 18.15

– Manchester United vs Tottenham, duminică de la 18.00

Meciurile se văd în direct online pe Eurosport Player.

(FOTO: tv.eurosport.ro, Panoramic)