Manchester City – Middlesbrough și Chelsea – Everton, live pe Eurosport 1

Toate rezumatele meciurilor etapei a 11-a din Premier League sunt luni, la Premier League Magazin, informează Eurosport.

După victoria entuziasmnată contra Barcelonei în Liga Campionilor, cu 3-1, Manchester City trebuie să își păstreze poziția de lider după etapa a 11-a din Premier League. “Cetățenii” par că și-au revenit după o perioadă mai nefastă în care au fost ajunși și egalați la puncte de Arsenal și de Liverpool. Forma bună arătată de Ilkay Gundogan pare a fi una dintre secretele lui City în cele două victorii consecutive reușite în ultima săptămână.

Pe Etihad se va deplasa Middlesbrough, care a reușit a doua victorie în campionat chiar etapa trecută, cu Bournemouth, 2-0. Dacă la prima vedere misiunea echipei lui Aitor Karanka pare imposibilă, nu trebuie să uităm că Boro a obținut un egal nesperat, 0-0 la Arsenal în urmă cu numai două săptămâni.

Meciul Manchester City – Middlesbrough este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă, de la 15:00.

Derby-ul zilei se va juca pe Stamford Bridge, acolo unde Chelsea primește vizita celor de la Everton. Cu patru victorii consecutive obținute în campionat, printre care 3-0 cu Leicester și 4-0 cu Manchester United, formația antrenată de Antonio Conte s-a apropiat la numai un punct de liderul City și joacă un fotbal extrem de spectaculos. Diego Costa este în acest moment golgheterul din Premier League cu 8 reușite, la un gol în fața celui mai bun marcator al lui Everton, Romelu Lukaku.

Everton a traversat o perioadă grea, în care a obținut numai 2 puncte în patru meciuri, dar a dat semne de revenire etapa trecută, când a învins West Ham cu 2-0. “Caramelele” se află înaintea acestei etape pe locul 6, iar cu o victorie ar putea ajunge la numai un punct distanță de Chelsea. Rămâne de văzut dacă Ronald Koeman va reuși să își motiveze jucătorii și să reușească una dintre surprizele campionatului chiar la Londra.

Meciul dintre Chelsea și Everton este LIVE pe Eurosport 1 de la ora 19:30.

Toate rezumatele meciurilor din weekend se văd luni, în cadrul emisiunii Premier League Magazin, de la 20:00, pe Eurosport 1. Dan Chilom, alături de Costin Ștucan și invitatul special al ediției, Victor Pițurcă, vor analiza partidele și vă vor oferi cele mai importante statistici ale săpămânii din Premier League.