“MAGIA APEI INFORMATE”- ediția XXXI ajunge la Copiii curcubeu

Vă invităm la cea de-a treizecişiuna ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, pentru a aduce copiilor cu dizabilităţi un strop de lumină şi culoare, în luna cadourilor.

“Copiii curcubeu”  

Miercuri, 11 decembrie 2019, orele 12:00

la “Centrul de zi Aurora”

din Str. Țepeş Vodă  nr. 86, sector 2, Bucureşti

Invitați: Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale Bach

„Misunea Centrului Aurora este de a oferi șanse egale la educație și la integrare socială, cât și la participare cât mai deplină la viața comunității, copiilor cu dizabilități. Daca un copil nu poate invata in felul in care ii predam, atunci trebuie sa-i predam in felul in care el poate invata.

In luna cadourilor, va invitam sa fiti alaturi de copiii cu deficiente neuromotorii. Atat cu sufletul, cat si prin donatii, sponsorizari sau cu ceea ce considerati ca ii poate ajuta pentru buna derulare a activitatii Centrului de zi Aurora.” – Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).