Lupta de la Lagos de Covadonga. Etapa a zecea a Turului Spaniei, live pe Eurosport 1

Lupta de la Lagos de Covadonga. Etapa a zecea a Turului Spaniei, live pe Eurosport 1

Etapa a zecea din Turul Spaniei, care este transmisă live pe eurosport 1, este marcată de finalul în ascensiune spre Lagos De Covadonga, informează tv.eurosport.ro.

A treia zi consecutivă care se încheie în cățărare va reprezenta un adevărat test pentru rutieri. După 142 de kilometri petrecuți pe plat, din totalul de 188,7 care vor fi parcurși azi, cicliștii vor avea de urcat pe Alto del Mirador, cățărare de categoria 1, cu pantă medie de 7,8%. După coborâre se va merge către cățărarea de categorie specială care va marca finalul zilei. Lagos de Covadonga are o pantă medie de 7,2% pe parcursul celor 12,2 kilometri în care se va ajunge până la 17,5%. Liderul din acest moment al clasamentului general, David de la Cruz, va pierde cel mai probabil tricoul roușu cucerit ieri. Diferența față de oamenii de general este foarte mică și este greu de crezut că spaniolul de la Etixx va avea forța să își apere locul pe Lagos de Covadonga. Favoriții turului, Nairo Quintana, Chris Froome și Alejandro Valverde pornesc astfel cu primele șanse pentru o victorie înaintea zilei de pauză de marți.

Comentatorii Eurosport vor fi alături de rutieri şi de prietenii ciclismului pe toată durata Turului Spaniei. Intră în dialog pe pagina de Facebook, adresează-ţi întrebarea şi primeşti răspuns în timp real.

A zecea etapă a Turului Spaniei este LIVE pe Eurosport 1 și online pe Eurosport Player de la ora 16:00 și este precedată de “Vuelta Extra”, de la 15:45.