Liverpool ar putea ajunge la o suma record in Premier League dupa negocierea contractului cu New Balance


Liverpool negociaza un contract cu New Balance care ar putea ajunge pana la 83 de milioane de euro pe an, cu 33 de milioane de euro mai mult de cat actualul contract.

În acest moment, Liverpool primeşte de la New Balance 50 de milioane de euro pe an, dar performanţele înregistrate de echipa antrenată de Jurgen Klopp în ultima perioadă ar putea aduce o înţelegere record.

În acest an, Liverpool a jucat finala Ligii Campionilor (pierdută cu 1-3, în faţa formaţiei Real Madrid) şi conduce în clasamentul campionatului Angliei, cu un avans de şase puncte faţă de Tottenham, clasată pe locul 2. Liverpool este neînvinsă în Premier League, la jumătatea sezonului.

Recordul în Premier League este deţinut de Manchester United, care primeşte 75 de milioane de lire sterline pe an de la Adidas. Urmează Chelsea, cu 60 de milioane de lire sterline pe an de la Nike, apoi Liverpool, Manchester City, cu 41 de milioane de lire sterline de la Nike, Arsenal Londra, cu 30 de milioane de lire sterline de la Puma şi Tottenham, cu aceeaşi sumă de la Nike.

Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).