Simona Halep o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati pe Daria Gavrilova. Meciul va fi transmis de Dolce Sport 2, de la ora 20:00. Daria Gavrilova, jucătoare din Australia, e pe locul 47 WTA

Halep – Gavrilova, în optimile turneului de la Cincinnati. Live, ora 20.00, Dolce Sport 2

LIVE 20:00, Dolce Sport 2 | Simona Halep – Daria Gavrilova, în optimile turneului de la Cincinnati, informează www.dolce-sport.ro.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua, azi, în jurul orei ora 20:00, cu Daria Gavrilova (Australia), locul 47 WTA, în optmile de finală ale turneului de la CincinnatiVenită din calificări, Gavrilova a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Elena Svitolina (Ucraina), locul 19 WTA şi cap de serie numărul 17. Simona Halep a trecut de Annika Beck (Germania), locul 44 WTA, cu 6-3, 6-1. Meciul dintre Halep şi Gavrilova este al doilea de pe arena centrală, după partida de pe tabloul masculin dintre Stan Wawrinka şi Grigor Dimitrov. Cele două jucătoare s-au întâlnit ultima dată, luna trecută, în turul al doilea al turneului de la Montreal, când Halep a câştigat cu 6-2, 6-3. Anterior, ele au jucat de două ori, obţinând o victorie fiecare. La ediţia precedentă a turneului de la Cincinnati, Halep a disputat finala, pierdută în faţa Serenei Williams, care nu participă la turneul din acest an.

Alte meciuri transmise azi de Dolce Sport 2:

Ora 18:00
Misaki DOI – Karolina PLISKOVA

Barbora STRYCOVA – Angelique KERBER, după meciul Simonei Halep.