Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS este protagonistul celui mai recent film de prezentare al unor produse Epson

VIDEO: Lewis Hamilton, protagonistul unui film de prezentare a produselor Epson

Lewis Hamilton, pilotul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS este protagonistul celui mai recent film de prezentare al unor produse Epson, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Triplul campion mondial de Formula 1 FIA, Lewis Hamilton, este protagonistul unui film de prezentare al noii game de imprimante Ink Tank System, lansat astăzi de Epson.

Spotul „Lewis Gets Inked” care scoate în evidență beneficiile noilor imprimante Ink Tank System, poate fi vizionat pe canalul YouTube al Epson și pe website-ul companiei.

Spotul a fost filmat la sediul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS. Scena principală a filmului îl are ca protagonist pe Lewis care trece în slow motion printr-o rafală de hârtii, înainte de a fi acoperit cu jeturi de cerneală colorată.

Filmul a fost creat în colaborare cu echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, pentru a marca lansarea noii game de imprimante Ink Tank System de la Epson. Scopul acestuia este de a scoate în evidență tehnologia revoluționară a rezervoarelor de cerneală reîncărcabile și a cantității uriașe de cerneală cu care sunt livrate aceste imprimante.

Beneficiile imprimantelor Ink Tank System, cum ar fi volumul mare de imprimare, sunt comunicate într-un mod surprinzător și amuzant în această producție video. Conținutul spotului va fi difuzat pe mai multe canale, alături de o serie de materiale din culise.

În calitate de partener oficial al echipei de Formula 1, Epson oferă MERCEDES AMG PETRONAS expertiza sa în imprimarea cu jet de cerneală, scanere, proiectoare 3LCD și dispozitive portabile, inclusiv ochelari inteligenți. Campania “Lewis Gets Inked” vine după seria de colaborări anterioare, care au reflectat preocuparea celor două branduri pentru inovație, leadership global și crearea unor produse de calitate superioară.

Epson utilizează tehnologii inovatoare pentru a livra utilizatorilor calitate, această strategie fiind perfect aliniată cu performanțele pe care campionii mondiali de Formula 1 FIA vor să le atingă în acest sport. Se poate spune așadar că este o echipă care lucrează în strânsă colaborare cu Epson pentru a prezenta inovația.

Lewis a comentat: „Pe parcursul fiecărui sezon, prin intermediul colaborării cu partenerii echipei, iau parte la proiecte destul de interesante, cu toate acestea pot afirma că această colaborare este una dintre cele mai neobișnuite! Filmările pentru imprimanta Ink Tank System de la Epson au fost distractive; îmi place să fac lucruri diferite și să ies din zona mea de confort. Să fiu acoperit cu 400 de litri de cerneală a fost o experiență nouă, așa că m-am lăsat dus de val și cred că rezultatul este nemaipomenit.”

Maria Eagling, Director de Marketing, Epson Europa adaugă: „Tehnologia inovatoare Ink Tank System a transformat întru totul industria de printing, așa că am dorit să realizăm un film care să fie surprinzător și memorabil în același timp. Epson este recunoscut ca un brand care oferă calitate, inovator și performant, astfel încât oamenii nu se așteaptă să le oferim un film de acțiune, amuzant și ironic. Am colaborat extraordinar cu Echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS pentru acest proiect. Lewis Hamilton a adăugat carismă, stil și amuzament filmului și ne-a ajutat să arătăm o altă fațetă a brandului Epson. Lucrăm la acest proiect de un an de zile, iar echipa de creație din spate a avut un rol fundamental la impactul acestui proiect.”

https://www.youtube.com/watch?v=QtAlqGX9lm8