Laguna Santa Rosa Jurnal biciclete Pegas Cătălin Neacșu

Laguna Santa Rosa

“Laguna Santa Rosa” este episodul VIII din Jurnalul lui Cătălin Neacșu. Mihai Emil Isar, Bogdan Guță și Cătălin Neacșu au traversat deșertul Atacama și au escaladat pe pantele celui mai înalt vulcan din lume, Ojos Del Salad, pe biciclete Pegas „Drumeț”.

n17n1

n2

38 de kilometri şi aproape 2500 metri căţărare, pe firul unui pârâu cu apă sărată. Am mers atât de bine că nu am avut timp să suferim de altitudine, am simţit-o doar în picioare.

n3

n4n5n6n7n8Când am ajuns la 4200m, bătea atât de tare vântul că nu am putut sta mai mult de 5 minute, toate hainele groase erau în bagaje, aşa că am dat-o la vale repede. Pentru azi am cărat o sticlă de vin pe care să o savurăm pe veranda refugiului.

n9n10Refugiul Santa Rosa, unul dintre cele mai faine locuri din lume pentru mine, înconjuraţi de peisaje superbe pe malul unui lac plin cu flamingo, fără ţipenie de om pe zeci de kilometri, între un apus perfect şi un răsărit de lună de poveste.

n11

n12

n13

n14

n15

n16

Ziua trei, 38km, singura problema altitudinea ( 4200m ), bicicletele Pegas, impecabile.

(Text și FOTO: http://fotomiraj.blogspot.ro/2016/12/laguna-santa-rosa.html)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).