La ce oră este programat meciul Buzărnescu – Kvitova din semifinalele turneului de la Birmingham

Mihaela Buzărnescu va evolua în semifinalele turneului de la Birminham împotriva Petrăi Kvitova, azi, de la ora 15:30, în direct pe Digi Sport 1.

Mihaela Buzărnescu a reușit o victorie mare vineri, învingând-o pe Elina Svitolina în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham 2018.

“Sunt foarte mulţumită de cum am jucat astăzi. Am reuşit să mă concentrez şi să joc bine. Am avut două săptămâni extraordinare. Elina este o jucătoare mare şi pentru mine este o onoare că am ajuns la acest nivel, să joc împotriva unor sportive ca ea. Încerc să abordez fiecare meci ca pe unul normal şi să îmi fac jocul”, a spus Buzărnescu la finalul partidei câștigate cu scorul de 6-3, 6-2 în fața Elinei Svitolina.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).