La ce este bun un pulverizator

La ce este bun un pulverizator

Un pulverizator este solutia cea mai buna din multe puncte de vedere, acesta fiind util, dar si o alegere spre care va puteti orienta. Acesta va ajuta mult, el punandu-va la dispozitie avantajele pe care le doriti, de aceea puteti sa va orientati catre un pulverizator de calitate.

Ce avantaje aduce un pulverizator?

Optand pentru un pulverizator, filmul de vopsea va fi unul de o foarte buna calitate, iar acoperirea va fi si ea foarte neteda. Nu vor exista urme de perie, iar particula fina va fi uniform distribuita pe suprafata. Se formeaza in acest fel o suprafata neteda, dar si densa pe suprafata peretelui, fara a exista urme de perie sau semne de rulare.

Un alt avantaj important al pulverizatorului este ca eficienta de acoperire este una ridicata, de aceea eficienta de pulverizare va fi de 200-500 de metri pe ora, lucru care insemna ca aceasta eficienta va ajunge sa fie chiar si de 10-15 ori mai mare decat periajul manual. Vopseaua mai ofera si o foarte buna aderenta, dar si o durata lunga de acoperire, ea utilizand un jet de inalta presiune, astfel incat particulele de vopsea atomizata sa obtina si o energie cinetica puternica.

Grosimea filtrului de vopsea este uniforma, iar rata de utilizare a acesteia este ridicata. Fiind extrem de eficienta, aceasta metoda de vopsire prin pulverizare este apreciata de multi, de aceea ea este o solutie de avut in vedere. Trebuie sa mai stiti ca un pulverizator este avantajos si datorita faptului ca reuseste sa atinga atat colturile, cat si golurile. Spray-ul de vopsea nu contine aer, iar vopseaua reuseste sa ajunga chiar si in colturile cele mai greu accesibile, acesta fiind si motivul pentru care aceasta metoda de a vopsi este una foarte apreciata.

Vopseaua pulverizata ajunge cu usurinta in colturi, crapaturi, dar si in parti neuniforme si dificile, in special daca vorbim despre plafoanele de birou cu multe conducte de aer conditionat. Este dificil sa folositi o perie aici, de aceea trebuie sa va ganditi ca aceasta metoda de a pulveriza vopseaua este una cat se poate de buna. Puteti oricand sa aveti in vedere produsele oferite de catre koch chemie, acestea fiind produse de cea mai buna calitate.

Un alt avantaj al unui pulverizator este ca puteti sa va folositi chiar si de vopselele cu o inalta vascozitate. Veti putea in acest fel sa acoperiti mult mai usor suprafetele si astfel veti avea parte de o suprafata vopsita asa cum va doriti.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).