13 hore de aur tricolore din 13. La un Campionat Mondial

Ku Klux Klan de România, cu Morar și Buzdugan

Buzdugane, Morare, “vitejilor” Ku Klux Klan, am o veste proastă pentru voi…. ROMÂNII NU SUNT RASIȘTI! Și spun asta în cunoștință de cauză. Ca să detaliez puțin, cel mai bun prieten al meu, Victor Yila, este congolez la origini. Ulterior și-a luat cetățenia română, în semn de respect pentru țara care l-a adoptat. E profesor universitar și un om deosebit, în primul rând. Iar în lumea artistică este extrem de popular și, cu siguranță, mult mai respectat și iubit de români decât voi, gugumanilor. Ca un semn al relației mele speciale cu Victor, i-am botezat copilul, în biserică ortodoxă. Apoi, de peste 20 de ani interacționez cu comunitatea congoleză din România. Care țin să vă spun este bine apreciată și iubită la noi în țară. În toate domeniile. Așa că “voinicilor”, Buzdugane și Morare, vă asigur că șansele voastre ca să mai adere și alți români la tribul vostru Ku Klux Klan sunt extrem de reduse.

Apoi, pedalați pe gafă încercând să spuneți că afirmațiile voastre rasiste de la meciul cu Congo au fost neintenționate. Și că nu o să se mai repete gafa. Tare mă îndoiesc de asta! Cică CNA-ul și CNCD-ul vă pregătesc niște sancțiuni. Sunt de părere că ar fi trebuit ca și FRF-ul să ia poziție în urma declarațiilor voastre jalnice. Dar cu certitudine nu o să vă vindece de rasism niciuna dintre aceste sancțiuni.

Însă, poate vă ajunge pe la urechi ce a pățit Fane Spoitoru prin anii ’90, când a îndrăznit să ceară taxă de protecție într-un club al negrilor din București. Și a jignit niște negrese. Acum Fane nu vă mai poate spune. Dar dacă totuși o să aflați, sigur nu veți mai face afirmații rasiste “vitejilor”!

(de Romeo Chiriac)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).