Kinder Cup – primul circuit de fotbal pentru copii, din România!

Începând din luna august, Kinder Cup, turneul cu cele mai consistente premii si cele mai frumoase surprize pentru copii, va include in circuitul său un număr de zece turnee naționale, în urma cărora se vor acumula puncte, in functie de pozitiile ocupate in clasament, după cum urmează:

Locul 1 – 10 puncte, loc 2 – 8 pct, loc 3 – 6 pct, loc 4 – 3 pct, loc 5 – 2 pct, loc 6 – 1 pct.
La finalul celor zece turnee, ce se vor desfasura in toata tara, primele sase echipe la cele 5 categorii (2006, 2007, 2008, 2009 si 2010) se vor califica pentru Turneul Campioanelor, competitie programata in vara anului 2018! Pentru ca o echipă să poată participa la Turneul Campioanelor, indiferent de numarul de puncte acumulate, este necesar sa aiba cel putin patru prezente, in circuit.

La fiecare zece turnee din cadrul circuitului, se vor acorda nu numai puncte, ci si premiile cu care participantii ed pana acum s-au obisnuit deja!

Primul turneu din circuit va fi Kinder Cup Sport Vision, ce va avea loc la Bucuresti, la baza sportiva Tei, după următorul program.
Categoria 2006 – 3-6 august, teren iarba (7+1)
Categoria 2007 – 16-19 august, teren iarba (7+1)
Categoria 2008 – 29 aug.–1 sept, teren iarba (6+1)
Categoria 2009 – 16-19 august, sintetic (5+1)
Categoria 2010 – 29 aug.–1 sept, sintetic (5+1)
Sponsorul principal, Sport Vision, împreună cu organizatorii, vor oferi premii atractive, precum: ghete de fotbal și minge (pentru cei mai buni jucători la fiecare categorie), rucsace, tricouri Umbro, bidoane de apă și minge (pentru golegheterul fiecărei categorii), mănuși și minge pentru cel mai bun portar al fiecărei categorii, și echipamente sportive și minde pentru câștigătorii trofeului ”Daniel Prodan” (cel mai bun fundaș), la fiecare categorie.
Echipele clasate pe locurile 1-4 vor fi recompansate cu mingi (numărul acestor premii se ridică la 110), iar copiii cu cadouri.
Vor fi premiati cu vouchere si cadouri si antrenorii care au obtinut rezultate la editiile de pana acum ale Kinder Cup, dar si cel mai bun arbitru al turneului.
Toți copiii care-și sărbătoresc ziua de naștere în perioada desfășurării turneului vor primi cadouri și cupe.
De asemenea, Mestesugari de Gusturi Românești, un alt partener important al turneului, vor oferi o parte din produsele lor laureatilor.

Cele 10 turnee din cadrul circuitului, vor avea loc in Bucuresti (in numar de patru, la Baza Sportiva Tei), Ploiesti (la începutul lunii septembrie, organizator: Daniel Chiriță), Călimănești-Căciulata (Cozia Bulldog’s Cup), Mangalia, Predeal, si posibil in Brasov, Târgu Mureș, Valcea, Pitesti sau Cluj.