Kaka, cel mai bine plătit jucător din MLS, cu 7,2 milioane dolari

Brazilianul Kaka, starul echipei Orlando City, este jucătorul cel mai bine plătit din Campionatul nord-american de fotbal (MLS) cu un salariu anual de 7,2 milioane dolari (6,3 milioane euro), conform cifrelor publicate joi, citate de AFP, informează www.agerpres.ro.

Kaka, în vârstă de 34 de ani, s-a transferat la Orlando în 2015 și a marcat 11 goluri în 32 de meciuri în MLS.

El îl devansează pe internaționalul italian al echipei Toronto FC, Sebastian Giovinco, cel mai bun jucător al sezonului 2016 (7,1 milioane dolari), și pe căpitanul selecționatei americane, component al aceleiași echipe canadiene, Michael Bradley (6,5 milioane dolari).

Fostul internațional englez și jucător emblematic al echipei FC Liverpool Steven Gerrard, aflat la LA Galaxy din 2015, ocupă locul 4 în acest clasament cu 6,1 milioane dolari, devansându-i pe Frank Lampard (6 milioane dolari), Andrea Pirlo (5,9 milioane) și David Villa (5,6), trio-ul de vedete de la New York City FC.

Însă MLS rămâne în umbra altor campionate străine, care mizează pe vedetele lor străine: în campionatul Chinei, internaționalul argentinian Ezequiel Lavezzi încasează un salariu anual de 16,8 milioane dolari.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).