Olimpiada jurnaliști Alicante Stanleybet

Jurnaliştii români, invitaţi de Boloni la antrenamentul formaţiei Anvers

Ziariştii români, care vor participa în cursul acestei săptămâni, la Bruxelles, la cea de a doua ediţie a Jocurilor Mondiale ale Jurnaliştilor, au fost invitaţi de antrenorul Ladislau Boloni la antrenamentul echipei Anvers, pe care acesta o pregăteşte.

(în imagine Loţi Boloni, la celebrarea a 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua Bucureşti de la la Cheile Grădiștei – actiunea Alexandrion, mingi pentru suporteri).

Selecţionata de fotbal a jurnaliştilor români, care este sponsorizată de Alexandrion Group, Stanleybet şi Aqua Carpatica, va participa la un turneu la care au mai fost invitate mai multe formaţii, unde evoluează români stabiliți în Belgia.

Printre aceste formaţii se numără FC Amicii din Liga Provincială, formaţie ce a promovat recent în P3.

 

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).