BREAKING NEWS
Search

JUNIORII U 14 DE LA CSȘ TRIUMF BUCUREȘTI participă la Carpathian Junior Hockey League cu Romanian Dragons

Pentru al doilea an consecutiv, componenții echipei de U14 ai CSS Triumf Bucuresti  vor fi înscriși în puternica competiție continentală Carpathian Junior Hockey League (CJHL), în divizia “Lupilor”, unde vor concura cu echipe din Ucraina, Polonia, Ungaria, Slovacia si  Serbia. Juniorii bucureșteni, pregătiți de George Pogăcean și Robert Pogăcean,  formează, împreună cu ACS Olimpia Ploiești, echipa ROMANIAN DRAGONS U14. Echipa va participa, în perioada 23 august 2019 – 30 aprilie 2020, la cele 3 turnee din sezonul regulat, ținta fiind accederea în play-off-ul competiției și apoi o clasare cât mai bună. Juniorii de la Triumf Bucuresti vin cu o carte de vizita solidă, pentru vârsta lor, mulți dintre ei practicând acest sport de peste 7 ani.  Primul turneu din CJHL 2019-2020 are loc la  Nowy Targ, în Polonia, în perioada 23-25 august 2019.

În acest moment CJHL este cea mai extinsă competiție europeană de hochei pentru juniori, însumând 3 divizii de vârsta (U14, U16 si U19) și echipe din 9 țări: Letonia, Belarus, Ucraina, Slovacia, Polonia, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Romania.

Sportivii care vor participa la acest turneu din partea echipei Triumf Bucuresti sunt: Mihalache Alexandru, Bezdadea Octavian, Dobrescu Robert, Iorga Andrei, Trandafir Luca. Boholț Toma, Bordeiasu Catalin. Link-ul competiției este: https://cjhl.eu/index.php/divizia-vlci/rozpis-a-vysledky-u14/1-kolo-u14Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).