Joey Barton, acuzat că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii 10 ani

Joey Barton, acuzat că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii 10 ani

Fotbalistul Joey Barton (34 de ani) este investigat de Federaţia Engleză de Fotbal că ar fi plasat 1.260 de pariuri în perioada 26 martie 2006 – 13 mai 2016, a anunţat, vineri, BBC.

Federaţia Scoţiană de Fotbal a deschis o anchetă după ce au apărut informaţii că Barton ar fi pariat pe 44 de meciuri în perioada 1 iulie – 15 septembrie, printre care şi pe întâlnirea pe care Celtic Glasgow a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei FC Barcelona, în grupele Ligii Campionilor.

Joey Barton, care şi-a reziliat contractul cu echipa Glasgow Rangers, a jucat la echipele Manchester City, Newcastle United, Queens Park Rangers, Olympique Marseille, Burnley şi Glasgow Rangers.

Figură controversată în fotbalul, Barton a produs un grav accident de circulaţie în 2005, în 2008 a fost condamnat la şase luni de închisoare după ce a lovit un bărbat. El a fost suspendat şi amendat pentru comportament violent pe gazon şi altercaţii cu fanii și a oferit numeroase declarații memorabile. (FOTO: http://www.dailyrecord.co.uk)Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).