BREAKING NEWS
Search

Superoamenii de la Rio (VIDEO)

Un număr de 140 de persoane cu dizabilități, printre care atleți și muzicieni, apar în spotul „We’re The Superhumans”, pentru Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia), ediția din anul 2016.

Reclama face parte din campania Channel 4 pentru Jocurile Paralimpice din Brazilia, ediția din anul 2016.  Spotul ‘We’re The Superhumans’ a fost creat de 4Creative (agenția in house a canalului) și face parte din campania Channel 4 pentru Jocurile Paralimpice din Brazilia, ediția din anul 2016. La Jocurile Paralimpice la la Londra (Anglia), ediția din anul 2012, Channel 4 a creat spotul „Meet The Superhumans”, care a reuși să schimbe multe din preconcepțiile cu care erau privite dizabilitățile în Marea Britanie. Jocurile Paralimpice de vară din 2016 sunt cea de-a 15-a ediție a Jocurilor Paralimpice, cea mai importantă competiție multisportivă pentru sportivi cu handicap, și primele organizate în America latină. Se vor desfășura în perioada 7–18 septembrie 2016 la Rio de Janeiro, Brazilia, după încheierea Jocurilor Olimpice de vară. 4.350 de sportivi din 176 de țări sunt aștepți și se vor împarți 528 de medalii de aur în 23 de sporturi paralimpice. (FOTO: http://www.adweek.com/news/advertising-branding/paralympics-ad-meet-superhumans-powers-film-craft-grand-prix-150593)

We’re The Superhumans | Rio Paralympics 2016 Trailer

Channel 4 Paralympics – Meet the SuperhumansClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).