Jackpot de peste 115 000 de euro castigat la Sibiu

Mega Jackpot-ul de 520 290,62 lei a fost castigat in ziua de Dragobete in agentia Stanleybet din Sibiu, Bulevardul Mihai Viteazu, nr 47.

Venit sa-si puna un pariu pe meciurile din Liga Campionilor, castigatorul si-a incercat norocul la aparatul Mega Jackpot. Cu 50 de lei introdusi in aparat si o miza de 25 de credite (1.25 lei), tanarul din Sibiu s-a trezit in mai putin de 13 minute mai bogat cu peste 115 000 de euro.

“Ma jucam la aparat si la un moment dat mi-au aparut pe ecran simbolurile KING-KONG-CASH care m-au dus in Speciala Mega Jackpot. In speciala am selectat 7 jocuri gratuite iar la ultima mana au aparut pe ecran cele 5 faimoase gorile. In momentul acela nu am stiut exact ce se intampla, iar cand am realizat nu mi-a venit sa cred. “ a declarat castigatorul. “Am vazut de-a lungul timpului multe filmari cu castigatori ai altor premii Mega Jackpot dar sincer sa fiu nu m-am gandit niciodata ca eu as putea castiga un astfel de mega premiu.” a adaugat acesta.

24 Februarie s-a dovedit a fi o zi norocoasa pentru intreaga familie a castigatorului deoarece in dimineata zilei respective, tatal lui aflat la munca in Irlanda de Nord gasise pe jos 10 lire iar mama lui gasise si ea 50 de lei.

Banii i-au fost inmanati castigatorului, Vineri 27 Februarie, chiar in agentia in care acesta a castigat de catre Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot in Romania.

Intrebat ce va face cu banii castigati, sibianul ne-a precizat: “Mai intai de toate voi achita creditul facut in urma cu o luna de zile pentru apartament, iar cu diferenta imi voi intemeia o familie alaturi de prietena mea.”

Despre Mega Jackpot

Cu o valoare de pornire de 200 000 de lei Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot unic in Romania, disponibil doar in agentiile Stanleybet.

Sistemul Mega Jackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar valorile premiilor se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. De la lansare si pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de 3,4 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile in Romania, in peste 360 de agentii, din mai bine de 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri – Eurovision, Sanremo, pe castigatorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe concursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei, precum si pe evenimentele virtuale V-Sports sau V-Bingo.

Stanleybet International este in prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 9 state europene.