Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, campioane mondiale la dublu vâsle categoria ușoară. Herbalife susține performanța sportivă

Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, campioane mondiale la dublu vâsle categoria ușoară. Herbalife susține performanța sportivă

Herbalife România, sponsor oficial în nutriţie al echipei dublu vâsle feminin categoria uşoară, salută cea mai recentă performanţă a echipajului, care a câştigat la Plovdiv, în Bulgaria, medalia de aur la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

“Încă de la calificarea neaşteptată la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 am fost siguri că mai este foarte puţin până la medalia de aur. Pentru compania noastră este extrem de onorant să fim parte a performanţei lor şi să le putem susţine programul nutriţional. Le urăm succes în continuare şi determinare pentru a-şi urma visul”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova & Ungaria.

Cu sprijinul Federaţiei Române de Canotaj, Herbalife colaboreză de peste doi ani de zile cu echipa de antrenori şi medici pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie al echipajului dublu vâsle categoria ușoară.
”Rezultatele obținute la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv reconfirmă tradiţia canotajului românesc. Îmi doresc să continuăm acest drum, să ne păstrăm motivația, iar tinerii de azi să urce cele mai înalte trepte ale podiumului și la seniori. Suntem bucuroşi să avem alături susţinători de cursă lungă, care au înţeles că performanţa de obţine în timp şi cu foarte multă muncă”, a declarat Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.

Ionela Lehaci și Gianina Beleagă fac echipă din 2015, ambele au 22 de ani, sunt din Suceva şi au început să practice canotajul în urma cu nouă ani de zile.

“Ce emoţie! Mulţumim tuturor celor care au crezut şi cred în performanţa noastră şi ne susţin. Urmează o perioadă de antrenamente intense pentru noi, pentru că la toamnă participăm la Campionatul European de Tineret din Polonia şi la Campionatul Mondial de Seniori din Statele Unite,” au declarat Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, medaliate cu aur la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret.