Abonamente pentru retur la partidele Universității Craiova, între 40-140 lei

Ştiinţa Craiova are cei mai frumoşi suporteri din România, care ştiu să poarte echipa spre victorii. Universitatea doar în Craiova şi Craiova doar pentru Universitatea. Clubul nostru a depus toate eforturile pentru ca Ştiinţa să rămână în Bănie. Încă din ultimele luni ale anului trecut, s-a lucrat intens la stadionul „Extensiv“, astfel încât acesta să îndeplinească toate condiţiile pentru omologare pentru meciurile din Liga I, pentru că Ştiinţa trăieşte prin suporterii ei, prin craioveni. Conducerea clubului îi vrea alături meci de meci. Aşa cum pe „Ion Oblemenco“ au fost în numeroase rânduri cel de-al 12-lea jucător, aşa să fie şi pe „Extensiv“. Cu un stadion plin, alb-albaştrii sunt imbatabili. Din aceste considerente, conducerea clubului a hotărât să vină în întâmpinarea fanilor olteni prin punerea în vânzare a abonamentelor pentru returul campionatului.
Abonamentele vor putea fi achiziţionate începând online accesand: http://www.biletecsuc.ro/ .
Cei care nu au posibilitatea de a achiziţiona abonamentele online pot face comanda la magazinul oficial al clubului situat in strada Olteţului, bl IJK, parter, vis-à-vis de English Park, zilnic, între orele 9:00 – 19:00.
Abonamente retur sezon 2014-2015
Peluze: 40 lei
Tribuna II: 100 lei
Tribuna I: 140 lei
Tribuna 0: 240 lei
Abonamentele tip Student si Senior beneficiaza de un discount de 30% din preţul standard aferent fiecărei zone. Pentru familiile cu copii clubul nostru oferă abonamentul tip Family Stand.
* Abonamentele achiziţionate la începutul sezonului rămân valabile. Clubul va întreprinde demersurile necesare pentru relocarea posesorilor lor de pe stadionul „Ion Oblemenco“ pe arena „Extensiv“ fără costuri suplimentare pentru abonaţi.

CV