Interdicție la autografe și poze pentru fanii FC Liverpool

Interdicție la autografe și poze pentru fanii FC Liverpool

Oficialii FC Liverpool le-au cerut jucătorilor și antrenorilor să nu se mai oprească pentru a le oferi autografe suporterilor care îi așteaptă special la porțile bazei de pregătire de la Melwood.

Numărul mare de fani ai lui Liverpool care își așteaptă favoriții la ieșirea din cantonament a cauzat tot mai multe probleme în ultimele luni, din cauza drumului de acces îngust către baza de antrenament. Cu o mulțime de oameni pe stradă, traficul rutier și al pietonilor se îngreuna serios, astfel că a fost nevoie să se ia măsuri, iar Liverpool face primul pas.

Acesta este ultimul weekend în care jucătorii și antrenorii vor mai opri pentru a face poze cu fanii sau pentru a le oferi autografe, după cum anunță Liverpool Echo. De luni, 9 ianuarie, conducerea le cere să nu mai zăbovească la porți, pentru siguranța publică, dar și pentru a evita eventualele blocaje din trafic, în regiunea respectivă. Oficialii FC Liverpool susțin că, prin această măsură, pun pe primul plan siguranța fanilor, care sunt invitați să ia autografe sau să se fotografieze alături de favoriții lor la acțiunile oficiale ale echipei.

Având în vedere că o mare parte dintre aceștia sunt copii, oficialii au anunțat că vor organiza mai multe vizite la școlile din apropierea bazei de pregătire, pentru ca tinerii suporteri să aibă șansa de a-și cunoaște idolii într-un mediu controlat.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).