BREAKING NEWS
Search

Întâlnirea România – Luxemburg din Cupa Davis se va desfăşura la Piatra Neamţ

Federaţia Română de Tenis anunţă că întâlnirea România – Luxemburg din Cupa Davis se va desfăşura în Sala Sporturilor din Piatra Neamţ, pe o suprafaţă ce va fi stabilită ulterior.

Întâlnirea va conta pentru turul I al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a competiţiei şi se va disputa în 3 şi 4 februarie 2018.

România a retrogradat din Grupa I pentru prima oară după 1993, ca urmare a înfrângerii din confruntarea cu Israel, scor 0-5. La Ramat Hasharon din echipa română au lipsit cei mai buni jucători, Marius Copil, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Pentru a reveni în Grupa I, România trebuie să treacă trei tururi. Dacă pierd cu Luxemburg, tricolorii vor juca un tur play-off pentru menţinere/retrogradare.

Începând de anul viitor , ITF testează întâlniri de două zile în grupele zonale ale Cupei Davis, cu meciuri care să se dispute după sistemul cel mai bun din trei seturi. Conform acestui proiect, în prima zi se vor juca două partide de simplu şi cea de dublu, iar în cea de-a doua zi ultimele două meciuri de simplu, toate după sistemul cel mai bun din două seturi.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).