Indian Wells începe cu meciul Monica Niculescu – Sorana Cîrstea (21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2)

Turneul WTA de la Indian Wells începe astăzi cu duelul dintre Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Meciul din primul tur al competiției este programat de la ora 21:00, și e transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Niculescu (29 ani, 45 WTA) are 4-2 în meciurile directe cu Sorana (26 ani, 66 WTA), dar ultima lor confruntare a avut loc tocmai în 2010, la Montreal, în optimi, Monica impunându-se cu 6-3, 6-3.

Celelalte meciuri transmise astăzi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 de la turneul californian sunt: Catherine Bellis (SUA) – Kirsten Flipkens (Belgia) (în jurul orei 23:00) și Monica Puig (PUR) – Danielle Collins (SUA) (cel mai probabil după miezul nopții).

Simona Halep intră în competiție încă din turul al doilea și va juca direct în turul al doilea cu învingătoarea dintre Dona Vekic (Croația) şi Alison Riske (SUA).

Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 29 şi va intra direct în turul al doilea, urmând să o întâlnească pe câştigătoarea dintre Louise Chirico (SUA) şi o jucătoare venită din calificări.

S-a calificat și Patricia Țig pe tabloul principal, după victoria cu 7-5, 6-0 în fața Juliei Boserup (SUA).

Turneul de la Indian Wells se dispută în perioada 8-19 martie şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Din acest an, Digi Sport transmite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE 55 de turnee WTA pe sezon.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).