Începând cu 20 august, fanii ciclismului îi vor putea urmări LIVE pe Eurosport 1 pe cei mai în formă rutieri din acest sezon pe parcursul a 3, 277,3 km,

Începe ultimul Mare Tur al sezonului! Vuelta este LIVE pe Eurosport 1

Începând cu 20 august, fanii ciclismului îi vor putea urmări LIVE pe Eurosport 1 pe cei mai în formă rutieri din acest sezon pe parcursul a 3, 277,3 km, informează tv.eurosport.ro.

Nairo Quintana, Alberto Contador, Esteban Chaves și proaspătul câștigător al Turului Franței, Chris Froome sunt doar câțiva dintre cicliștii care vor lua startul din Ourese, în cea de-a 71-a ediție a Turului Spaniei. Competiția rămâne deschisă până la finalul de pe 11 septembrie din Madrid, însă nu putem ignora numele mari care participă la Turul Spaniei cu ochii pe trofeu. Va câștiga Chris Froome al doilea Mare Tur din acest an sau Alberto Contador va deveni campion în țara sa pentru a patra oară în carieră, după victoriile din 2008, 2012 și 2014? Își va lua revanșa Nairo Quintana pentru prestația din Turul Franței? Vom asista la o mare surpriză și vom avea un câștigător dintre outsideri? Chris Froome va fi sprijinit și de această dată de colegii săi de la echipa Sky: Ian Boswell, Michal Golas, Pete Kennaugh, Christian Knees, Leopold Konig, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa și Salvatore Puccio. 22 de echipe vor lua startul, iar dintre acestea nu vor lipsi nume importante ale ciclismului mondial precum Movistar, Etixx-Quick Step și BMC Racing Team. Rutierii vor participa la 21 de etape: 7 de plat, 12 de deal și munte, una de contratimp individial și una de contratimp pe echipe. Cursa va fi cu atât mai spectaculoasă, cu cât, în acest an, a fost introdusă cățărarea Col d’Aubisque, cunoscută fanilor Turului Franței. Pe Eurosport 1, prietenii ciclismului nu ratează nicio etapă. Începând cu anul acesta, până în 2020, ultimul Mare Tur al sezonului va avea parte de transmisiuni extinse pe Eurosport 1, iar publicul din România va urmări astfel minimum trei ore pe etapă din legendarul tur ciclist al Spaniei.