Încă un tenismen român suspendat pentru pariuri

Încă un tenismen român suspendat pentru pariuri

După ce la începutul acestei săptămâni, Alexandru Daniel Carpen a fost suspendat pe viață pentru trucare de meciuri, acum a apărut al doilea caz din tenisul românesc implicat în mafia pariurilor.

Astfel, Mihăiţă Damian a fost suspendat un an şi amendat cu 5.000 de euro pentru că a pariat pe mai multe meciuri, a anunţat site-ul tennis.com. Corpul de Integritate din Tenis (TIU) a anunţat că Damian a făcut 199 de pariuri în perioada 2011-2013, însă a precizat că nu a pariat pe meciurile în care era implicat.

Mihăiţă Damian, în vârstă de 23 de ani, ocupă locul 1.642 în clasamentul de dublu și nu a avut niciodată clasament de simplu.

Alexandru-Daniel Carpen (30 ani) a fost suspendat pe viață din tenis după ce a recunoscut că a trucat un meci, relatează BBC. Ancheta efectuată de Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU) a relevat faptul că Alexandru-Daniel Carpen l-a abordat pe un alt jucător, al cărui nume nu a fost dezvăluit, în octombrie 2013, pentru a truca un meci. Carpen și-a recunoscut vina în 2015, dar abia acum a aflat durata pedepsei sale, după ce anchetatorul a beneficiat de timp pentru a decide sancțiunea. Cea mai bună clasare a lui Carpen la simplu a fost locul 1.088, în 2007, iar la dublu 274, în 2015. Carpen jucase ultima oară în septembrie 2015, la Sibiu Challenger.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).