BREAKING NEWS
Search

In memoriam Ilie Balaci la TVR 1

Ediţii speciale ale Ştirilor TVR, dar şi un documentar despre senzaţionala carieră a lui Ilie Balaci sunt programate la TVR 1 marţi, 23 octombrie.

Supranumit „Magicianul din Bănie” sau „Minunea blondă”, Ilie Balaci a fost fotbalistul care, în anii ’80, a transformat Universitatea Craiova în „Campioana unei mari iubiri”. Duminică, 21 octombrie, Ilie Balaci a plecat să completeze galeria de aur a stelelor sportului din cer.

Echipa emisiunii Replay – Marian Olaianos şi Marius Mitran – a realizat un documentar despre senzaţionala carieră a lui Ilie Balaci, iar postul TVR 1 va difuza acest documentar marţi, 23 octombrie, de la ora 18.30. Filmările pentru documentar au fost realizate în anul 2010, când Ilie Balaci era antrenor în Kuweit.

De-a lungul zilei de 23 octombrie, ziua în care sportivul va fi înmormântat, Ştirile TVR vor realiza transmisiuni în direct în emisiunile de actualitate ale postului TVR 1, precum şi două Ediţii Speciale, moderate de Radu Andrei Tudor şi Marian Olaianos, la orele 13.00 şi 18.00.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din toate timpurile, s-a stins fulgerător, pe 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).