Importanta unei cutii transport medicamente de calitate

Importanta unei cutii transport medicamente de calitate

Desi le utilizam in fiecare zi un le acordam atat de multa importanta. Atunci cand vine vorba de transport si depozitare sunt cele mai utile si cele mai potrivite pentru aceste sarci. Cutiile, de orice fel si din orice material sunt, am putea spune, chiar indispensabile in multe situatii, fie ca le utilizam acasa sau in aplicatii industriale.
Cutiile pot fi si sunt utilizate in orice ramura a industriei, fiind solutia perfecta in ceea ce priveste ambalarea de diverse produse precum si transportul acestora in siguranta. Totodata, depozitarea in acestea, indiferent de perioada de timp, este un lucru foarte bun.
Cu totii cunoastem cutiile clasice, din carton, care la randul lor sunt perfecte pentru orice tip de sarcina. Avantajul acestora este costum scazut precum si posibilitatea de a fi pliate rapid astfel de a nu ocupa foarte mult spatiu, atunci cand nu sunt utilizate. In plus, acestea sunt si foarte usoare. Au insa si dezavantaje, fiind in multe cazuri imposibil de reutilizat si nici nu pot fi folosite in medii cu umiditate crescuta, cartonul absorbind rapid apa si alte lichide.
In plus, nu putem depozita cantitati foarte mari intr-o cutie de carton, chiar daca este vorba si despre una cu pereti ceva mai grosi. In cazul acestora, atat peretii cat si baza au acceasi grosime fapt pentru care este posibil ca o cantitate mare sa nu poate fi sustinuta, atunci cand cutia este manevrata sau transportata.
Pentru sarcini mai speciale avem la dispozitie si cutii realizate din alte materiale. Dar, este normal ca fiecare material sa aiba o anumita slabiciune, sa fie mai mult sau mai putin vulnerabil la diverse intemperii si actiuni mecanice. Pentru mine, cele mai eficiente par a fi cutiile din plastic. Acesta a devenit in timp un material foarte comun. Desi foarte poluant pentru mediul inconjurator (dar asta din cauza neglijentei oamenilor), poate fi utilizat intr-o multitudine de aplicatii industriale, una dintre acestea fiind si cutiile in care putem depozita sau transporta diverse alte produse ale unei companii.
De obicei, cand spunem cutii, ne gandim in primul rand la cele clasice din carton si astfel ne gandim in continuare ca asa ar fi si cele din alte materiale. Insa designul, forma, marimea acestora pot sa difere de la un caz la altul si in functie de sarcinile pentru care sunt destinate.
Schoeller Allibert, lider la nivel mondial in solutii de depozitare si transport realizate integral din plastic. ne pune la dispozitie o mare varietate de cutii, paleti, boxpaleti, navete si multe alte recipiente potrivite pentru depozitare si transport in orice aplicatie industriala. La ei putem gasi chiar si cutii transport medicamente, sectorul farmaceutic dar si cel medical fiind si ele acoperite de catre acestia.
In functie de companie si de produsele pe care le realizeaza, in acest caz, medicamente, sunt alese cutiile potrivite. Pentru asta, este nevoie de expertiza celor de la Schoellr, atunci cand niciunul dintre modelele standard nu este corespunzator si este astfel nevoie de un design diferit.
Exista numeroase aspecte pentru care cutiile lor sunt net superioare atat fata de cele din alte materiale cat si fata de altele din plastic, de la alti producatori. Fiind utilizate doar materiale plastice de cea mai buna calitate dar si tehnologii de ultima generatie, rezultatele sunt exacte. In ceea ce priveste medicamenele, nu este vorba despre produse de mare marime, fapt pentru care o cutie speciala in acest sens trebuie sa aiba atat baza cat si peretii plini.
Fiecare dintre modelele lor de cutii pentru transport sunt realizate astfel incat sa fie cat mai rezistente, indiferent de conditiile in care sunt utilizate, sa fie usor de intretinut, curata si igienizat, sa poata fi manevrate cat mai usor si in siguranta atat in ceea ce priveste continutul lor cat si siguranta manipulatorilor si sa poata fi stivuite cat mai simplu, pentru a avea stabilitate in transport dar si pentru a ocupa cat mai putin spatiu.
De la un model la altul, putem opta intre cutii cu capac sau fara capac. Cum am precizat mai sus, sunt realizate pentru a putea fi stivuite cat mai simplu, indiferent daca una are capacul pus si alta nu. Totodata, anumite modele pot fi realizate pentru a fi pliate. Asta inseamna ca sunt alcatuite din piese, asemeni unui LEGO am putea spune. Asta ajuta si ma mult la depozitarea intr-un spatiu cat mai mic dar si curatarea mai facila. Si in acest sens sunt utilizate sisteme moderne, simple dar in acelasi timp rezistente pentru asamblarea lor.
Comparativ sa zicem, cu o cutie din carton, o cutie din plastic este mult mai buna pentru a transporta medicamente, in special cele care trebuie tinute la anumite tempertaturi, mai mari sau mai scazute. Plasticul va rezista mult mai bine iar in ceea ce priveste umiditatea, nu va absorbi lichidele ca si cartonul iar astfel obiectele depozitate inauntru nu vor fi afectate cu nimic.
Pentru incarcaturi mai speciale putem alege si cutii cu inchidere ermetica si sisteme interioare de prindere care sa nu permita miscarea in interior si astfel eventualele defectari ale continutului. Puteti analiza oferta loc completa pentru cutii si celelalte solutii de depozitare si transport prin vizitarea site-ului sau prin descarcarea cataloagelor digitale disponibile acolo.
Cu o traditie de peste 50 de ani in acest domeniu, Schoeller Allibert poate oferi cele mai bune si mai eficiente solutii in ceea ce priveste depozitarea si transportul de marfuri in orice arie a industriei si nu numai.Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.