Premii oferite de Ilie Nastase Dr. Oetker Arges Cup

Premii oferite de Ilie Nastase la Dr. Oetker Arges Cup

Marele tenismen Ilie Nastase a fost prezent la Tenis Club Curtea de Arges, unde a oferit premiile castigatorilor competitiei.  Turneul international pentru juniori pana in 16 ani, Dr.Oetker Arges Cup, organizat la Tenis Club Curtea de Arges, si-a stabilit in acest week-end invingatorii.

26.07.2014 Finala baieti simplu Arges Cup Dr. Oetker-0114

In urma finalelor la simplu si dublu, jucate vineri si sâmbătă, 25- 26 iulie 2014 în cadrul turneului, au urcat pe podium atât juniorii români cât si numărul unu, în Franta, la această categorie de vârstă. Este cea de-a treia ediţie a acestei competiţii, care face parte din calendarul Tennis Europe. Turneul este organizat de Tenis Club Curtea de Argeş şi se desfăşoară sub egida Tennis Europe şi FR Tenis.

in 2

Astfel, la meciurile de simplu fete, locul I a fost câștigat de Denise-Antonela Stoica într-un meci 7-5, 6-3 cu Mihaela Lorena Mărculescu, iar locul I la băieţi este ocupat de Geoffrey Blancaneauxdupă ce l-a învins pe 6-2, 6-3 cu Daniel Cozma. Dublul Geoffrey Blancaneaux/Maximilian Gatev a învins în finala turneului, scor 6-1, 7-5 perechea Daniel Cozma/Cristian Stefan Moldovan. Cuplul Ramona Eva Chivu/Mihaela Lorena Marculescu a câştigat în finală, scor 2-6, 6-1,10-2 în faţa dublului Oana Smaranda Corneanu si Andreea Velcea.
Premiile au fost oferite de către marele tenismen, Ilie Năstase, venit special la baza sportivă “Tenis Club Curtea de Arges” pentru a le înmâna cupele câstigătorilor.

I4 Finala baieti simplu Arges Cup Dr. Oetker-0111
“Mă bucur să văd astfel de competitii. Ați făcut o treabă excelentă aici la baza sportivă “Tenis Club Curtea de Arges”. Ar trebui să vedem cât mai multe astfel de turnee de tenis destinate juniorilor. Această competitie e un început pentru jucători si cred că FR Tenis ar trebui să organizeze mai multe competitii de acest gen. Felicit toti câstigătorii! Ati muncit mult iar eforturile nu au întârziat să apară”, a spus Ilie Năstase.

i3
Dr.Oetker Argeş Cup este o competiţie internaţională de tenis pentru junior U 16. Jucători din 12 ţări (Franta, Ucraina, România, Elveția, Bulgaria, Germania, Liban, Serbia, Cipru, Moldova, Letonia si Turcia) au avut plăcerea de a juca în cadrul unei baze de tenis remodernizată recent si dotată tehnic la cele mai înalte standarde, partidele de tenis fiind desfăşurate pe zgură. “Nici nu s-a terminat bine cea de a treia editie Argeș Cup că o si asteptăm pe următoarea, la anul. Am avut o participare numeroasă, aproximativ 80 de jucători din 12 tări au fost prezenti la această competitie. Am văzut aici jocuri de calitate”, a spus Ioan Cozma, director general Dr.Oetker România. Ioan Cozma a trăit finala la simplu băieți cu sufletul la gură, deoarece Daniel Cozma, nepotul său, a ajuns până la ultima partidă. “E foarte greu să stai în tribună când joacă cineva apropiat,dar am depăsit momentul si îi doresc lui Daniel ca data viitoare să iasă campion”, a mai continuat Ioan Cozma. Partenerul oficial Dr. Oetker Arges Cup este Dr.Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Arges si Federatia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competitional al Tennis Europe Junior Tour. Editia 2014 se bucură de sprijinul sponsorilor: Steinel, Karcher, Consiliul Județean Argeş, Consiliul Local Curtea de Argeş, Vodafone, Râureni, Mistad, Lupa GPS, Posada SA, Hotel Camino, Păstravăria Brătioara, AS Travel, BCD Travel, Ereea, Campofrio si ARC-Asociația Română a Cărnii. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group. Dr.Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate.