Herbalife sprijină canotajul la Rio

Herbalife susţine echipajul de canotaj dublu vâsle feminin, categoria ușoară, care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Herbalife România continuă parteneriatul de susținere al echipajului de canotaj ca sponsor oficial în nutriţie al echipei dublu vâsle feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci, Elena-Gianina Beleaga şi Andreea Asoltanei, care va participa anul acesta la Jocurile Olimpice din Brazilia (5 – 21 august 2016). „Suntem onoraţi de acest parteneriat. El reprezintă un sprijin substanţial pentru sportivii noştri, mai ales acum, când ne aflăm în faţa unei competiţii extrem de importante, Jocurile Olimpice. De peste 30 de ani, canotajul românesc a adus medalii şi rezultate remarcabile la nivel naţional şi internaţional, iar toată această performanţă ne motivează să continuăm tradiţia,” a declarat Sandu Pop, Secretar General al Federaţiei Române de Canotaj. Cu sprijinul Federaţiei Române de Canotaj, Herbalife a colaborat pe parcursul verii cu echipa de antrenori şi medici pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie al celor trei sportive prin intermediul unei game complete de nutriţie sportivă.„Suntem bucuroşi că putem fi alături de echipajul de canotaj în perioada antrenamentelor, oferindu-le prin gama H24 un program de nutriție de înaltă performanță, special creat pentru nevoile lor specifice. Pentru acești atleți, nutriția sportivă complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să fie parte a succesului lor. Le urăm mult succes la Jocurile Olimpice şi suntem alături de ele!,” a declarat Romeo Căzănescu, Country Director al Herbalife România, Moldova și Ungaria. Herbalife a lansat “Power Your Journey”, o campanie la nivel internaţional, prin care compania de nutriţie susţine peste 50 de atleţi olimpici şi 19 atleţi paralimpici din 17 ţări. Aceştia vor concura în cadrul mai multor probe sportive, inclusiv gimnastică, înot și atletism, reprezentând următoarele țări: Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Ecuador, Franța, Guatemala, Panama, Peru, România, Israel, India, Italia, Uruguay, Marea Britanie și Vietnam.

Echipajul de canotaj dublu vâsle feminin, categoria uşoară
Ionela şi Andreea sunt în echipa de canotaj dublu vâsle categoria ușoară începând cu anul 2012. Au început să facă sport de la 16, respectiv 14 ani, atunci când au avut şansa de a fi selectate de antrenorul Mircea Roman, care le este alături şi în prezent. Din primul an în care au format o echipă, Andreea şi Ionela au câştigat medalii importante la Campionatele Europene şi Mondiale de Juniori. Un an mai târziu, au ridicat ștacheta și au concurat cu echipe peste categoria lor de vârstă. Începând cu anul 2015 li s-a alăturat în echipă şi Gianina Beleaga. Gianina are 21 de ani și este dublu medaliată cu aur în 2012 și 2013 la Campionatul European de Juniori. De asemenea, ea a luat locul 5 la Campionatul Mondial de tineret în 2015. Ionela are 21 de ani şi este medaliată cu argint la Campionatul Mondial de Tineret din 2014. Andreea împlineşte 22 de ani în acest an, iar palmaresul ei sportiv numără şi o medalie de argint la Campionatul Mondial de Tineret din 2014, cât și o clasare pe locul al patrulea la Campionatul Mondial de Tineret 2013. Calificare la Jocurile Olimpice de la Rio a fost posibilă cu ocazia finalelor regatei preolimpice de la Lucerna (Elveția), la finalul lunii mai, confirmând incă odată potenţialul sportiv al echipei.

Echipa 3canotaj dublu vasle categoria usoara_2

Echipa  2 canotaj dublu vasle categoria usoara_3