Herbalife felicită echipa FC Viitorul pentru câştigarea campionatului

Herbalife felicită echipa FC Viitorul pentru câştigarea campionatului

 

Compania globală de produse de nutriţie Herbalife salută cea mai recentă performanţă a FC Viitorul care a cucerit titlul de campioană a României pentru prima dată în istoria clubului şi va juca in in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

FC Viitorul a câştigat titlul de campioană în Liga 1, după victoria de sâmbătă, cu scorul de 1-0, obţinută pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

“Este onorant pentru compania noastră să fim alături de cea mai bună echipă de fotbal a momentului. Colaborarea cu tânăra echipă a lui Hagi este extraordinară şi ne bucură enorm că am putut suţine perfomanţele echipei din punct de vedere nutriţional. Le urăm succes în continuare în speranţa că vor avea o evoluţie remarcabilă în Champions League”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova & Ungaria.

Începând cu 2015, Herbalife este sponsor oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal FC Viitorul. Herbalife colaborează cu echipa şi staff-ul medical pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie al jucătorilor, oferindu-le Herbalife 24, o gamă completă de nutriţie sportivă, recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții corespunzătoare.

FC Viitorul se alătură celor peste 150 de atleți de performanță și peste 60 echipe și ligi profesioniste sponsorizate de Herbalife, cum ar fi LA Galaxy din Statele Unite, FC Sahtior Donetk din Ucraina, echipa braziliană Botafogo,  Spartak-Moscova din Rusia şi echipele naţionale ale Belgiei şi Venezuelei. În România Herbalife sponsorizează echipa de fotbal FC Viitorul, echipajul de canotaj dublu vâsle feminin – categorie uşoară format din Ionela Lehaci, Gianina Beleaga şi Andreea Asoltanei,  pe Ciprian  Bălănescu, multiplu campion naţional la duatlon şi triatlon şi  pe Anca Bucur, de 4 ori  Miss Fitness Universe.

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).