Helppy.ro ajutorul de nadejde pentru pensiunile de patru margarete

 

Exista pensiuni si in orasele mari, iar anumiti turisti le iubesc si le considera mult mai romantice ca hotelurile. Ce au in plus aceste unitati de cazare?

  1. Le ofera oaspetilor intimitate, fiindca o pensiune este intotdeauna mai mica decat un hotel. La pensiune te simti ca la mama si ca la bunica si parca senzatia de „cazare oficiala” dispare.
  2. Fiind camere mai putine, gazdele se ocupa mult mai bine de oaspeti. Au fost locuri in care proprietarii ne-au asteptat cu daruri si la plecare ne-au imbratisat. In timpul sederii se interesau personal cum ne simtim.
  3. Au curte, terasa, spatii de joaca in aer liber, unele au si gradini.
  4. Curatenia domneste peste tot.

M-am cazat recent la o pensiune din Bucuresti si am fost uimita de curatenia din gradina, din camere si din bai. Personalul nu era numeros, asa ca am felicitat patronul si mi-a spus deschis:

-Colaboram cu cea mai buna firma de curatenie din oras, iar cameristele noastre intretin curatenia generala pe care o fac operatorii de curatenie de la Helppy.ro. Gradina arata impecabil, fiindca vin cu tot ce este nevoie, sa taie uscaturile trandafirilor si pe cele din pom, sa coseasca iarba si sa o stranga.

Sunt asi la capitolul curatenie Bucuresti si in plus repara si vopsesc, desfunda toalete si pun in functiune masini de spalat.

Vorbea cu apreciere despre munca lor si am inteles ca nivelul de satisfactie este maxim. Nu a uitat sa imi spuna ca:

-planificarea se respecta si echipa nu a intarziat niciodata mai mult de10 minute.

-oamenii vin cu echipamente si unelte potrivite sa curete gradina, sa desfunde instalatia, sa repare toaleta sau sa vopseasca si consumabilele lor utilizate la curatenia din camere sunt de calitate premium.

Acum am inteles ca o pensiune sau un hotel care colaboreaza cu firma ce asigura curatenia in Bucuresti va arata mereu impecabil si oaspetii vor fi mereu multumiti de curatenie.

Lipsa curateniei inseamna falimentul unitatii de cazare respective, fiindca oamenii vor sa stea fara grija pe pat, pe holuri, la mesele restaurantului, sa se atinga de grupurile sanitare.

Helppy.ro colaboreaza cu mii de firme si institutii din oras, usurand in acest mod munca salariatilor de acolo.

In plus, daca aceste servicii ar fi interne in exclusivitate, cine ar mai repara, vopsi si desfunda toalete sau canalizarea?

Prin „curatenie generala”  se intelege si zugravit, repararea usilor si ferestrelor care nu se inchid bine sau vopsitul lor.

Furnizorii de servicii de curatenie prezentati mai sus au capacitatea si pregatirea profesionala de a oferi acea ordine totala dupa care tanjim toti.

Ce folos ca facem curat intr-o camera si usa nu se inchide?

Cand va veni alt mester ca sa o repare, se va face iar murdar pe jos.

Ce folos ca in casa este curat luna, daca a ramas curtea plina de frunze uscate? Cand ploua, oamenii pot aluneca pe ele si se pot accidenta sau le aduc in holuri si in camere pe talpile pantofilor.

Helppy este cuvantul sinonim cu sintagma „stralucitor de curat”, mai ales in spatiul bucurestean in care isi desfasoara activitatea.

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.