Hattrick Sport execută amenajarea terenului sportiv oriunde în țară

 Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava este o companie dedicată  distribuției și instalării de iarbă artificială. De mai bine de 11 de ani realizează amenajări cu gazon artificial pe terenuri sportive dar și în mediul rezidențial, având peste 450 de proiecte realizate cu succes până în prezent.

Cei de la Hattrick Sport au știut încă de la început că fiecare sport necesită un tip specific de iarbă artificială, pe baza caracteristicilor jocului care va fi jucat, de asta s-au axat pe gazon sintetic special pentru terenuri de fotbal, terenuri de tenis, terenuri multisport.

Oferta lor este un răspuns de calitate pentru fiecare dintre sporturile care se practică în prezent pe gazon artificial.

Pe parcursul timpului, întreaga echipă și-a adaptat serviciile și produsele nevoilor particulare ale fiecărui client și s-a angajat să furnizeze cea mai bună iarbă artificială sportivă pentru facilitățile lor.

Gama produselor din iarbă artificială este una variată, având diverse proprietăți tehnologice, atingeri diferite, culori și înălțimi, astfel încât cei interesați să găsească întotdeauna un model care să corespundă preferințelor lor personale, precum și particularităților terenului lor. Toate produsele au primit aprobările respective pentru sectorul lor.

Pentru suprafețe mari și aglomerate, iarba sintetică sportivă comercializată și instalată de Hattrick Sport este o alternativă excelentă la iarba reală. Gazonul sintetic este renumit datorită rezistenței sale speciale și adaptabilității sale. În plus, în ceea ce privește costurile de întreținere, acestea sunt mult mai mici decât costurile unei peluze acoperite cu iarbă naturală. Gazonul atificial are proprietăți unice care oferă sportivului confort, o mișcare bună, performanțe mai mari și reduce accidentările. Este rezistent la temperaturi extreme, după ce a fost expus la ploaie, se usucă repede, iar cel important factor este acela că nu necesită să fie udat sau cosit.

Instalarea este realizată de personal profesionist cu înaltă calificare, cu ani de experiență în instalații sportive, o echipă care are grijă de toate aspectele tehnico-funcționale. Garanția totală a lucrărilor este de 10 ani.

Gazonul artificial furnizat de Hattrick Sport este caracterizat de materiale care rămân în stare perfectă 365 de zile pe an, rezistente la umiditate, stabile dimensional, durabile și complet stabilizate UV.

Hattrick Sport SRL este considerată la momentul actual soluția ideală în realizarea proiectelor cu gazon artificial, datorită calității produselor și prețului competitiv practicat, fiind una dintre companiile de top de pe piața gazonului artificial sportiv.

 

 Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.