Halep: Simt încă durere, dar mi-am spus că trebuie să am încredere în picior

Simona Halep a declarat că a simţit durere la gleznă în meciul cu Eugenie Bouchard, după ce şi-a sucit glezna, în partida din primul tur al AusOpen

“Simt încă durere şi nu m-am putut antrena prea mult. Dar în timpul meciului, am uitat de durere. Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca. Cel mai important lucru este că am putut să-mi fac jocul meu, fără să mă gândesc la gleznă. Am făcut o treabă grozavă azi. La început a fost dificil, deoarece nu ştiam cum o să mă simt. Dar după câteva ghemuri, mi-am spus că trebuie să am încredere în picior şi totul a mers destul de bine. Am jucat mult mai bine decât mă aşteptam, ţinând cont de problemele de la picior. Jocul meu a fost consistent, am lovit foarte bine mingea şi am returnat puternic. Cred că totul a mers bine pentru mine în această seară, Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri”, a spus ea, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep consideră că viitoarea ei adversară, Lauren Davis, este o jucătoare periculoasă.

“O ştiu, cred că am jucat o dată împotriva ei. Ştiu că poate fi periculoasă. Şe mişcă bine. Sigur, voi da totul, voi intra pe teren concentrată sută la sută să câştig meciul. Da, sigur, nu sunt sută la sută, dar nu simt o presiune din acest motiv. Chiar sunt un pic mai relaxată, deoarece nu am nimic de pierdut. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, nimic altceva. Trebuie cu siguranţă să fiu atentă la mişcarea pe teren, să nu forţez nimic”, a menţionat Halep.

Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Eugenie Bouchard (Canada), locul 112 WTA, în manşa a doua a Australian Open.

În turul al treilea, Halep va evolua cu americanca Lauren Davis, locul 76 WTA. Halep a câştigat singura partidă jucată cu Davis, în 2013, în turul I al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-0.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).