Halep și Niculescu ar putea fi adversare în turul doi la Sankt Petersburg

Halep și Niculescu ar putea fi adversare în turul doi la Sankt Petersburg

Simona Halep (4 WTA) va intra la turneul de la Sankt Petersburg, cu premii totale de 710.900 de dolari, direct în turul doi, fază în care ar putea să o aibă ca adversară pe Morina Niculescu (32 WTA).

Halep, principală favorită a turneului, o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Monica Niculescu şi croata Ana Konjuh, locul 36 WTA.

La competiţia din Rusia participă şi Irina Begu, numărul 29 mondial, care va juca în primul tur cu o sportivă venită din calificări.

Patricia Ţig a fost nevoită să abandoneze în primul tur al calificărilor la turneul de la Sankt Petersburg. Cap de serie numărul 8 în calificări, Patricia Țig a abandonat în setul secund al meciului cu Sabina Sharipova, din Uzbekistan. La momentul retragerii, Patricia era condusă cu scorul de 2-6, 1-4.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).