Halep și Begu joacă azi în turul II la WTA Roma, în direct la Dolce Sport. Programul zilei

Patru dintre reprezentanții noștri la turneul de la Roma vor intra în concurs miercuri. Halep și Begu luptă pentru calificarea în optimi, în timp ce Mergea și Tecău pornesc lupta pe tabloul de dublu masculin.

Meciul Viktoria Azarenka (Belarus, locul 6 WTA) – Irina Begu (România, 35 WTA) este primul de pe arena “Pietrangeli” şi va începe la ora 12.00. Azarenka este favorită clară (cap de serie numărul 4 în turneul de categorie Premier 5) şi a câştigat toate cele 5 întâlniri directe cu românca, ultima chiar la Roma, în 2015.

Meciul Daria Gavrilova (Australia, locul 32 WTA) – Simona Halep (România, 5 WTA), din turul secund, este al patrulea pe arena “Grandstand” şi nu va începe mai devreme de ora 16.30.

Simona vine după ce a câştigat turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid. Românca este favorita cu numărul 6 la câştigarea competiţiei din capitala Italiei şi s-a impus în singura confruntare directă cu Gavrilova (în 2015 la Indian Wells, scor 2-6, 6-1, 6-2).

Ambele meciuri vor fi transmise în direct de Dolce Sport. Programul transmisiunilor de miercuri de la WTA Roma

Ora 12:00, în direct pe Dolce Sport 2
Victoria AZARENKA vs Irina Camelia BEGU

Urmat de…
Eugenie BOUCHARD vs Angelique KERBER

În jurul orei 16.30, în direct pe Dolce Sport 2
Daria GAVRILOVA vs Simona HALEP

Ora 22.00, în direct pe Dolce Sport 3
Petra KVITOVA vs Madison KEYS

Pe tabloul masculin de dublu, perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea va juca împotriva dublului Benoit Paire/Joao Sousa (Franţa/Portugalia) pe terenul 6, nu mai devreme de ora 16.30, în optimile de finală. Bopanna şi Mergea sunt favoriţii cu numărul 6 la câştigarea trofeului de la Roma şi vin după finala de săptămâna trecută de la Madrid.

Meciul Pablo Cuevas/Marcel Granollers (Uruguay/Spania) – Jean-Julien Rojer/Horia Tecău (Olanda/România) se va disputa pe terenul 4, nu mai devreme de ora 18.00, în optimi. Rojer şi Tecău sunt capi de serie numărul 3 în turneul de Masters Series de la Roma, după ce au câştigat, duminică, turneul de aceeaşi categorie de la Madrid (6-4, 7-6 cu dublul Rohan Bopanna/Florin Mergea).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).