Halep: Am rămas puternică şi nu am renunţat

Simona Halep, a declarat după calificarea în semifinalele French Open, că a rămas puternică şi nu a renunţat în partida cu Angelique Kerber.

“Am jucat de câteva ori împotriva ei și știam că este dificil pentru că returnează orice minge și fiecare punct este foarte lung. Nu sunt neapărat obișnuită cu asta, pentru că tenisul de azi este diferit, dar de fiecare dată când joc împotriva ei dau tot ce am mai bun și sunt foarte fericită că am reușit să fac asta și în meciul de azi. Am fost prea agresivă la început și nu mi-a ieșit jocul pentru că ea dă mingi foarte joase și sunt dificil de returnat, dar apoi am schimba tactica și am reușit să câștig. Fiecare meci pe care îl disput cu ea este intens. După primul set am rămas puternică, nu am renunţat. Am ratat mult la începutul meciului. Am încercat să fac prea mult. Apoi am schimbat tactica şi a funcţionat”, a spus Halep, potrivit presei internaţionale.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 6-2, pe germana Angelique Kerber, locul 12 WTA.