Halep: Rămas bun, Melbourne! Sperăm ca a treia oară să fie momentul nostru

Simona Halep a postat un mesaj pe Instagram în care subliniază îşi ia rămas bun de la Openul Australiei şi speră să vină şi momentul să câştige un Grand Slam.

”Rămas bun, Melbourne! A fost un turneu minunat, întotdeauna este un moment special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care l-am dorit, dar sunt cu adevărat recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc D (n.r. – Darren Cahill) că ai fost alături de mine în această călătorie frumoasă. Este a doua noastră finală de Grand Slam, să sperăm că voi întâlni din nou această oportunitate şi a treia oară să fie momentul nostru”, a fost mesajul postat de Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de Grand Slam jucată în carieră şi a coborât, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă fiind noul lider WTA.


TAG


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *